Acasă Local Vedetele momentului din muzica românească vor concerta la Bârlad, la Greenfield Dance...

Vedetele momentului din muzica românească vor concerta la Bârlad, la Greenfield Dance Fest – Ediția I. Până la 1 aprilie, biletele se vând la jumătate de preț

0

Bârladul se pregătește pentru cel mai mare festival de muzică organizat vreodată aici: Greenfield Dance Fest, la a cărei primă ediție vor concerta unele dintre cele mai mari nume din showbiz-ul actual.

Pe 29 și pe 30 iulie, Greefield Club Bârlad, în calitate de gazdă și de organizator, își deschide porțile pentru toți cei dornici să experimenteze un concept de entertainment în premieră în județul Vaslui, în care muzica live a artiștilor de top, mixajele celor mai în vogă DJ ai momentului, precum și spectacolele de lumini vor asigura o atmosferă unică.

Sâmbătă, 29 iulie, pe scena festivalului vor urca Smiley, Guess Who, Johny Romano, DJ Osiris, Energy K, Adi Mihăilă, iar după miezul-nopții petrecerea capătă noi proporții alături de Zu Party cu DJ-ul bârlădean Mossano (Lucian Moșanu), MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

Duminică, 30 iulie, vor cânta Carla’s Dreams, Connect-R și Iuliana Beregoi, ulterior pe scenă urmând să revină Victor Biliac, Energy K, Adi Mihăilă. De asemenea, după miezul-nopții, publicul va fi pus în mișcare până dimineață de Zu Party featuring Mossano, MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

”Atmosfera evenimentului va fi amplificată de spectacolul de lasere și lumini despre care pot să afirm fără teama de a exagera că nu s-a mai văzut până acum la Bârlad. Parteneri în acest sens ne vor fi cei care au colaborat la spectacolele de efecte speciale din cadrul Untold și Neversea. Așadar nu am rezerve că cei care vor fi prezenți la prima ediție a Greenfield Dance Fest vor experimenta emoții greu de egalat”, ne-a dezvăluit Ciprian Munteanu, proprietarul Greenfield Club Bârlad.

Până la 1 aprilie, cei interesați au parte de o șansă de neratat: biletele se vând la jumătate de preț. Prin urmare, doar în luna martie, prețul unui bilet pentru oricare dintre zilele festivalului costă 110 lei, însă cei care vor să participe în la ambele zile, vor plăti doar 160 de lei. Promoția de 50% nu va mai fi activă după data de 31 martie.

Biletele pot fi procurare în format electronic de pe platfoma iabilet.ro (click aici:https://www.iabilet.ro/bilete-barlad-greenfield-dance…/), dar pot fi găsite și în magazinele Flanco, precum și pe terminalele Selfpay.
Plata se poate face online cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.