Acasă Local Veste bună pentru vasluieni: iarna aceasta vine cu patinoar în Copou. Iată...

Veste bună pentru vasluieni: iarna aceasta vine cu patinoar în Copou. Iată când intenționează autoritățile să îl deschidă și cât va costa biletul de intrare

0
Sursa foto: actualvs.ro

Locuitorii municipiului reședință de județ au motive de bucurie. După iarna pandemică trecută, când li s-au limitat la maximum posibilitățile de distracție în aer liber, iată că soarele răsare și pentru ei. Cu speranța că va fi un soare cu dinți, autoritățile vin cu vestea reamenajării patinoarului artificial atât de așteptat de cei mici, dar și ce adulți.

În ședința ordinară a Consiliului Local Vaslui, programată pentru data de 25 noiembrie, va fi supus dezbaterii proiectul privind preluarea administrării unui teren de 650 mp, în Parcul Copou, de către către Direcția Piețe, Târguri și Oboare Vaslui, cu scopul amplasării patinoarului.

Potrivit declarației Geaninei Clitemnestra Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui, intenția autorităților este ca deschiderea să se facă până pe 6 decembrie.

”Noi plănuim ca, începând cu Moș Nicolae, să ne putem bucura cu toții de patinoar. Depinde de mai mulți factori, cel mai important fiind vremea prielnică. Să sperăm că va fi suficient de frig încât planul să fie respectat”, ne-a declarat Geanina Clitemnestra Tofan.

Tot în ședința de joi, va fi supus aprobării și regulamentul de funcționare a patinoarului. Acesta ar urma să fie deschis zilnic, între orele 10.00 și 22.00, iar intrarea să se facă în serii, de câte o oră și jumătate.

Biletul de intrare va costa 10 lei, iar patinele vor putea fi închiriate cu suma de 5 lei. Regulamentul prevede, printre altele, ca accesul cu patine al copiilor mai mici de 6 ani să se facă doar dacă aceștia sunt însoțiți de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj. (Simona MIHAILA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.