Acasă Local Veste neplăcută pentru copii și pentru iubitorii de mișcare din municipiul Vaslui

Veste neplăcută pentru copii și pentru iubitorii de mișcare din municipiul Vaslui

0

Veste neplăcută pentru copii și pentru iubitorii de mișcare din municipiul Vaslui. Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Vaslui a decis ca locurile de joacă, zonele de fitness în aer liber, precum și terenurile de sport aferente unităților de învățământ din municipiul Vaslui să rămână închise până la ieșirea din starea de alertă.

Decizia a fost luată marți, când, în cadrul unei ședințe la Primăria Vaslui, s-a luat în discuție permiterea accesului publicului în aceste spații.

”Ca urmare a numărului în creștere de cazuri de infectare intracomunitară cu virusul SARS CoV-2 și din dorința de a proteja locuitorii municipiului, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vaslui a decis că, până la ieșirea din starea de alertă, locurile de agrement mai sus menționate rămân închise, în respectarea măsurilor legal dispuse până acum de la nivel central, se arată într-un comunicat de presă al CLSU Vaslui.

Totodată, s-a decis că, la momentul deschiderii, să fie pus în aplicare un regulament de funcționare și acces în locurile de agrement, pentru a preveni infectarea cu coronavirus a persoanelor care le vor utiliza. (Daniel MICU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.