Acasă Local Vești bune pentru vasluienii care datorează la ANAF sume mai mici de...

Vești bune pentru vasluienii care datorează la ANAF sume mai mici de 40 de lei

0

Vasluienii care au intrat în anul 2022 cu datorii la ANAF mai mici de 40 de lei nu mai datorează niciun leu.

Potrivit Codului Fiscal, „creanţele fiscale restante administrate de organul fiscal central, aflate în sold la data de 31 decembrie a anului, mai mici de 40 lei, se anulează. Plafonul se aplică totalului creanţelor fiscale datorate şi neachitate de debitori”.

Ordinul Nr. 727/2019 din 13 martie 2019 pentru aprobarea Procedurii privind emiterea şi comunicarea unor acte administrative pentru debitorii care înregistrează obligaţii fiscale restante sub o anumită limită prevede: “ Creanţele fiscale restante administrate de organul fiscal central competent în administrarea obligaţiilor fiscale ale debitorului, amenzile de orice fel, precum şi alte creanţe bugetare înscrise în titluri executorii de creanţă bugetară, transmise spre recuperare organului fiscal, aflate în sold la data de 31 decembrie a anului, al căror plafon este prevăzut pentru anulare de Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, se scad din evidenţele fiscale în primele 7 zile ale anului următor”.

Anunț publicitar

Vând apartament cu 4 camere, decomandat, 2 băi, cu îmbunătățiri, în Bârlad, zona CEC Gara, Bulevardul Primăverii, et. 4. Pret 60.000 euro. Telefon 0729261800

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.