Acasă Local Victorie națională pentru rugby-ul bârlădean

Victorie națională pentru rugby-ul bârlădean

0
Victorie națională pentru rugby-ul bârlădean. Rugby Club Bârlad a cucerit  bronzul național în Diviziei Naționale de Rugby Seniori, ediția 2021
Sâmbătă, pe Stadionul „Rulmentul”, cu începere de la ora 13.00, s-a consumat ultima etapă a Diviziei Naționale de Rugby Seniori.
RC Bârlad a întâlnit formația RC Gura Humorului, în fața căreia s-a impus categoric cu scorul de 45-7.
„Un final fericit de campionat, deși noi am țintit locul I. A fost o sincopă la Petroșani și…asta a fost! Important este că am adus bronzul național la Bârlad, performanță pe care nu am fi putut să o atingem fără sprijinul Primăriei și Consiliului Local Bârlad. Felicitări jucătorilor noștri, dar și adversarilor de astăzi, care au garantat un final frumos de campionat”, a declarat Ioan Harnagea, antrenorul formației noastre.
„Rămânem în continuare hotărâți să ne clasam pe locul I. Indiferent de cât de multe obstacole vom întâmpina. Poate în ediția viitoare, sau poate în cealaltă, important este să vizăm prima poziție a clasamentului DNS, întrucât Bârladul merită acest loc, băieții noștri de asemenea. Felicitări pentru performanța de astăzi!”, a declarat primarul Dumitru Boroș, prezent la meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.