Acasă Local (VIDEO) 19 noiembrie, data programată pentru inaugurarea magazinului Carrefour la Bârlad. Se...

(VIDEO) 19 noiembrie, data programată pentru inaugurarea magazinului Carrefour la Bârlad. Se mai fac angajări pentru patru job-uri

0

Pe 19 noiembrie bârlădenii vor asista la tăierea panglicii inaugurale a hipermarket-ului Carrefour, unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din țară.

În cursul zilei de astăzi, Carrefour România a postat pe site-ul propriu ultimele patru job-uri pentru care se mai fac angajări: lucrător universal, bucătar, lucrător universal produse proaspete și preparator pește.

Cei care doresc mai mult informații și vor să depună cerere de angajare trebuie să acceseze platforma pusa la dispoziție de Carrefour România. AICI

Potrivit descrierii pusă la dispoziție pe aplicația lansată de Carrefour, atribuțiile lucrătorului universal Hiper sunt de a îndruma clienții și de a asigura un raion atractiv din punct de vedere comercial.

Lucrător universal produse proaspete Hiper – să îndrume clienții și să le ușureze experiența la cumpărături; să asigure un raion atractiv din punct de vedere comercial, pentru a facilita clienților procesul de cumpărare.

Bucătar hipermarket – să prepare produse și să le aranjeze la raft; va fi responsabil de calitatea și integritatea produselor expuse în raion, va urmări termenele de valabilitate și va respecta normele de depozitare.

Preparator pește – să realizeze necesarul de marfă, calitativ și cantitativ, pentru a facilita clienților procesul de cumparare; responsabil de calitatea și integritatea produselor expuse în raion, va urmări termenele de valabilitate și va respecta normele de depozitare.

În afară de acestea, până acum Carrefour a mai recrutat personal și pentru alte posturi: operator case Hiper, lucrător universal recepție marfă Hiper,, operator Secretariat Recepție, operator supraveghere, lucrător tehnic întreținere, coordonator decorări etc.

Pe lângă salariu, viitorii angajați vor beneficia de asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de magazine de Paști și Crăciun, ajutor de transport, prime de vacantă și fidelitate, cursuri de formare și dezvoltare.

Complexul ”Bârlad Value Centre” este în plină construcție, în zona industrială a orașului, pe locul unor foste hale de producție ale IRB, care au fost demolate. Se întinde pe o suprafață de 9 hectare.

Mall-ul include hipermarket-uri precum Carrefour, Kaufland și Dedeman. Construcția Kaufland și Dedeman va debuta în săptămânile următoare. Întârzierea este produsă de diverse impedimente birocratice (avize Mediu, ISU etc.)

Potrivit proiectului, complexul va îngloba spații de fitness, aerobic, locuri de joacă pentru copii, hipermarket, restaurant, cafenea, bar, pub, comerț, zonă de recreere și interacțiune socială, proiecție video, spații administrative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.