Acasă Infracțional (VIDEO) Autoturism spulberat de tren, la Tutova. O persoană, transportată la Urgențe

(VIDEO) Autoturism spulberat de tren, la Tutova. O persoană, transportată la Urgențe

0

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, degajarea unui autoturism, evaluarea persoanelor implicate și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier, la nivel cu calea ferată, pe DJ 243, în apropiere de localitatea Crivești, comuna Tutova.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Din primele informații, un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de trenul IR 1866, care se deplasa pe relația Galați-Iași. Cele două persoane aflate în autoturism au fost evacuate de ceilalți participanți la trafic, sunt conștiente și cooperante.

”O victimă este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Cea de a doua persoană aflată în autoturismul lovit de tren nu are nevoie de îngrijiri medicale. Persoana transportată la spital este o femeie în vârstă de 24 ani, conducătoarea autoturismului. Persoanele aflate în tren sunt evaluate, însă până acum nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Locomotiva trenului aceste avariată și, cel mai probabil, se așteaptă înlocuirea acesteia pentru ca trenul să ajungă în siguranță la destinație.”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

”În aceasta seara, în jurul orei 19.25, se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgente o pacienta de 24 de ani, din Ghidigeni, pasageră în dreapta, purtătoare de centură de siguranță. În urma coliziunii, pacienta este stabila hemo-dinamic, conștientă, prezintă un traumatism al umărului dr., contuzie toracică și coloana cervicală. În momentul de față este în curs de investigații medicale”, ne-a declarat Ciprian Feraru, managerul Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Vom reveni cu amănunte despre imprejurările care au dus la producerea acestui accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.