Acasă Administrație publică (VIDEO) Bătrână amendată de Poliția Locală Bârlad, după ce l-a criticat pe...

(VIDEO) Bătrână amendată de Poliția Locală Bârlad, după ce l-a criticat pe primarul Dumitru Boroș în public

0

Caz scandalos la Bârlad, unde o femeie în vârstă de 70 de ani, a fost amendată cu 200 de lei (cu posibilitatea de înjumătățire a sumei dacă amenda e plătită în 24 de ore) de Poliția Locală, pe motiv că l-a criticat pe primarul Dumitru Boroș în timpul unei întâlniri electorale, în zona Pieței ”Sf. Ilie”.

Femeia povestește că în momentul în care l-a văzut pe primar și echipa de partid prin piață, umblând să ceară voturi, s-a supărat foarte tare. Bătrâna și-a amintit că primarul Boroș ”l-a dus cu preșul” pe fiul ei, căruia i-a promis un loc de muncă, promisiune pe care nu și-a onorat-o în cei patru ani.

”Eram pe scări, la piața și când l-am văzut i-am spus: «Domnule primar, vreți să ieșiti iar primar? Nu meritați». Așa i-am zis. Că a stat băiatul de patru ani și așteaptă. L-a dus cu preșul, ba azi, ba mâine… tot așa l-a amânat și i-a promis. Că a spus că face locuri de muncă. Și s-a supărat când a văzut că-i spun în față că l-a dus pe băiat cu zăhărelul”, povestește femeia.

Ea spune că Boroș a chemat pe loc Poliția Locală.

”Și a chemat poliția, jandarmii, de m-am și speriat. Și m-au dus la sediu, la Comunitară. Nici nu știam unde mă duce. Am chemat băiatul după mine, «vino, mamă, după mine, că mă ia poliția, nu știu unde mă duce». M-a dus acolo, la sediu și mi-a făcut proces verbal. Nu am avut martori, nimic. Eu le-am povestit la băieții ăia că n-am făcut nimic, că mai bine ar umbla după hoți, nu după mine. Nu m-au ascultat. M-au trimis să plătesc 100 de lei. Bărbatu-meu nici nu știe! O să plătesc, că nu m-a făcut pe mine un milion. Dar e corect așa? Să-mi dea amendă că i-am spus că mi-a dus băiatul cu zăhărelul?”, a mai povestit femeia pentru postul de televiziune Media TV.

Băiatul femeii a terminat Politehnica. A fost luat de la Casa de copii și crescut încă de când era foarte mic.

”Eu am făcut o pomană cu băiatul ăsta și voiam să-l văd aranjat. Chiar nu putea primarul Boroș să-i găsească și lui o pâine, să ajute și el un copil de la Orfelinat? La câtă lume a angajat în Primărie din 2016, chiar nu se găsea ceva și pentru sufletul ăsta singur pe lume? Trebuia să mă amendeze că i-am zis în față ce gândesc?”.

No comment!

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1Rskx5nYCLMX1ou30zK07DpodjahZOWLHCxY1yhd2VMniKHJ9Pr4OGHE8&feature=share&v=WTSRnWT2evw&app=desktop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.