Acasă Local (VIDEO) Bunica Ioana felicitată de comunitatea din Fălciu la împlinirea unui secol...

(VIDEO) Bunica Ioana felicitată de comunitatea din Fălciu la împlinirea unui secol de viață. Recent, bătrâna s-a vaccinat împotriva Covid 19

0

Sărbătoare mare în comuna Fălciu: cel mai vârstnic cetățean al comunității a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Ioana Negru, din satul Odaia Bogdana, a fost sărbătorită așa cum nu a visat vreodată, chiar la sediul Primăriei Fălciu.

Primarul Neculai Moraru i-a organizat un moment festiv în care surprizele s-au ținut lanț, Înconjurată de cei dragi, dar și de membri ai comunității locale, care au ținut să fie prezenți la un asemenea eveniment rarisim, bunica Ioana a uimit prin energia, firescul și luciditatea cu care a bifat și cel de-al o sutălea an din viața sa.

Printre momentele remarcabile s-a numărat și o slujba religioasă de mulțumire în fața lui Dumnezeu, oficiată de preoții din comuna Fălciu. Bunica Ioana a primit din partea Parohiei Bogdănești o Distincție Duhovnicească, un buchet de flori și un tort pregătit de preoteasa din Bogdanești. Un dar aparte a fost o candelă aprinsă cu Lumina Sfântă venită de la Ierusalim.

Primarul Neculai Moraru i-a oferit, din partea Primăriei și a Consiliului Local Fălciu, un coș de flori, un tort de ciocolată dar și o Diplomă de Excelență.

Ioana Negru, care a trecut cu brio prin toate încercările care au marcat omenirea în ultimii 100 de ani – războaie, foamete, sărăcie, molime, calamități – a ales să înfrunte și noul virus vaccinându-se împotriva acestuia. Luna trecută, cu nici două săptămâni înainte de a împlini suta de ani, bunica Ioana mers la Bârlad pentru vaccin. Impresionat, personalul centrului de vaccinare a așteptat-o cu flori și tort. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.