Acasă Local (VIDEO) Cântăreața Mioara Velicu, într-un real spectacol de stand-up comedy la Șuletea....

(VIDEO) Cântăreața Mioara Velicu, într-un real spectacol de stand-up comedy la Șuletea. Nici primarul nu a scăpat de glumele artistei

0

de Simona MIHĂILĂ

Stand-up comedy în toată regula susținut de îndrăgita cântăreață de muzică populară Mioara Velicu, în comuna Șuletea, acolo unde duminică, 15 august, a fost sărbătorită Ziua șuletenilor de pretutindeni.

Simpatica artistă, care și-a început cariera la Bârlad, în cadrul Ansamblului ”Trandafir de la Moldova”, s-a dovedit a fi o veritabilă one-woman show, oferind publicului nu doar pofta de a dansa pe melodiile sale inconfundabile, ci și momente în care a smuls cascade râs și aplauze interminabile.

Pe un ton mucalit și într-o moldovenească autentică, artista a interacționat permanent cu oamenii, pe care i-a antrenat în dialoguri hăzoase, în care ironiile fine s-au împletit iscusit cu remarcile fără perdea.

Unul din partenerii de dialog a fost ”Tonel” (Ionel – n.r), un șuletean foarte vesel care a ținut să-și etaleze aptitudinile dansând de unul singur, fără a renunța la paharul de bere pe care l-a ținut strâns în mână pe toată durata ”momentului artistic”. Aflând de la el că soția muncește în străinătate, Mioara Velicu l-a sfătuit să folosească banii pe care femeia îi trimite acasă, pentru a-și pune dantura.

Flatat de atâta atenție, ”Tonel” a răsplătit-o pe artistă cu o serie de figuri de dans creație proprie.

Nici primarul Ciprian Tamaș nu a scăpat șfichiuielilor hazlii ale simpaticei cântărețe. Înainte de a-i dedica melodia specială pentru el, Mioara Velicu l-a avertizat că s-ar putea să se supere, dac că nu-i mai pasă întrucât și-a încasat banii (vezi video).

”Avem la noi în comună

Primar cu inimă bună.

E frumos și gospodar,

Este cel mai bun primar.

Dar prin sat vestea se duce

Că-i place gurița dulce.

Și nevestele îl plac

Și cu ochiu toate-i fac.

Măi primare gospodar,

Om ca dumneata, mai rar!

Știu că-ți place mult gurița

Dar ce faci cu primărița?”.

Din fericire, ”primărița”, aflată în rândul publicului, a avut suficient simț al umorului cât să râdă în hohote, la fel ca întreaga mulțime, în frunte cu însuși primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.