Acasă Infracțional (VIDEO) Caz șocant la Tăcuta! Bărbat împușcat de polițiști, după ce și-a...

(VIDEO) Caz șocant la Tăcuta! Bărbat împușcat de polițiști, după ce și-a lovit părinții cu toporul în cap, amenințând să facă la fel și cu echipele de ambulanțieri și de poliție

0

Caz incredibil miercuri seară în localitatea Protopopești, comuna Tăcuta, unde polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a ține sub control un bărbat extrem de agresiv.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, și-a lovit părinții cu toporul în cap, amenințând că va proceda la fel și cu echipa de ambulanțieri chemată să îi salveze, dar și cu polițiștii.

”Am fost solicitați pentru un bărbat de 33 de ani agitat. A fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuința, solicitând poliția. Când a intrat în casă poliția i-a descoperit pe mama și pe tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURD”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

În momentul în care polițiștițiștii au intrat în casa agresorului, acesta a amenințat că îi omoară cu toporul, motiv pentru care polițiștii s-au văzut nevoiți să folosească armele din dotare, inițial în zona picioarelor.

Rănit la gambă, bărbatul a fost preluat de ambulanță, pentru a fi transportat la spital, dar a devenit iarăși recalcitrant, amenințându-i pe medic și restul personalului de pe salvare. Întrucât viața lor era în pericol, ambulanierii au oprit, au coborât și au solicitat să fie însoțiți de poliție până la spital.

”Au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment, în plan vertical cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă spre zona picioarelor, respectiv a abdomenului bărbatului”, a declarat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Vaslui.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă de cercetare și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările faptelor sesizate și dispunerea măsurilor legale.

O altă ambulanță i-a preluat pe părinții agresorului. Un bărbat în vârstă de 68 de ani, care era în comă profundă în urma loviturilor în cap, și o femeie de 58 de ani, care era în comă superficială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.