Acasă Local (VIDEO) Cofetăria Dulcinella, pregătiri pe ultima sută de metri. Artistul Ion Paladi,...

(VIDEO) Cofetăria Dulcinella, pregătiri pe ultima sută de metri. Artistul Ion Paladi, imaginea brandului, a ajuns deja la Bârlad pentru inaugurare

0

A mai rămas doar o zi până ce Atelierele de cofetărie artizanală Dulcinella își vor deschide ușile și la Bârlad. Pe Bulevardul Primăverii (în prima intersecție după Gura -Leului, spre Gară), pregătirile la amenajarea spațiului sunt în toi.

Rafturile, vitrinele frigorifice, frigiderele speciale pentru produsele destinate veganilor (căci cofetăria va avea și o divizie pentru cei care nu consumă produse de origine animală), rastelurile pentru băuturile fine ce vor asezona diferitele preparate – toate sunt aproape montate, urmând ca în noaptea dinaintea deschiderii să fie umplute cu delicioasele creații ale atelierului de cofetărie artizanală.

Inaugurarea Cofetăriei Dulcinella va avea loc joi, la 12.00, oră la care bârlădenii sunt așteptați să savureze deliciile care au cucerit Republica Moldova și o bună parte din România.

În ziua inaugurării și în ziua următoare, toate produsele vor avea o reducere de 30%, la eveniment fiind prezent și artistul Ion Paladi, imaginea brandului Dulcinella. Artistul moldovean a ajuns la Bârlad încă de marți seară, pentru a supraveghea ultimele pregătiri. În fața spațiului care va găzdui cofetăria, artistul a fost asaltat de fanii dornici să se fotografieze alături de el.

În județul Vaslui, după inaugurarea cofetăriei de la Bârlad, Dulcinella ajunge și la Huși. Pe 18 martie, la orele 12.00, cofetăria de la parterul blocului H5, de pe strada Alexandru Ioan Cuza, îi așteaptă pe hușeni cu ușile deschise și cu bunătăți amețitoare.

În luna aprilie, la o dată ce urmează a fi anunțată, ”Podul de dulciuri” dintre cele două maluri ale Prutului își adaugă în traseu și Vasluiul, orașul reședință de județ. În aprilie, aici urmează a fi deschise două cofetării, zilele exacte urmând a fi anunțate.

Ambasadorul brandului Dulcinella, Ion Paladi: ”Dorința mea este ca oricine își va dori să simtă mirosul «Dulcinella» să poată spune «mă simt ca acasa»”

În 2019, Dulcinella cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R. Moldova, a trecut Prutul și a deschis primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț.

În decembrie 2020, alături de cunoscutul interpret din Basarabia, Ion Paladi, Dulcinella bucură comunitatea din România cu încă 5 magazine noi. La Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate și totuși, mai întâi de toate, UNITATE. Am vorbit de mai multe ori despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de a-i motiva la cunoaștere reciprocă. «Podul de Dulciuri» semnifică în primul rând un NOU ÎNCEPUT, într-o lume în care gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai aproape.
Vorbeam mai sus despre «respirația sufletului». E acel moment în care simți că e mai important să dai decât sa iei, când recunoști că se întâmplă ceva mistic și totodată istoric pentru propia ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcut cunoștință cu minunatul public din România. De atunci, întâlnirile cu publicul au devenit speciale. Și pentru că port cu mândrie numele de «Cetățean de onoare» al comunelor George Enescu, Corlăteni și Vorona din România, mă simt și mândru și onorat. Dorința mea este una, cea ca oricine își va dori să simtă mirosul Dulcinella să poată spune «mă simt ca acasă», așa cum mă simt și eu fie la Chișinău, fie la Iași sau la București ”
spune Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella.

DESPRE DULCINELLA

Sloganul Dulcinella — Ziua ta un pic mai dulce, cuprinde în sine esența brandului.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Brandul Dulcinella a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto sugerează ambiția noastră de a diferenția produsele, și anume torturile, de tot ce poate fi găsit pe piață la etapa actuală, precum și promovarea unor gusturi noi, specifice brandului Dulcinella.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.