Acasă Infracțional VIDEO cu momentul în care biciclistul neatent a fost luat pe capotă...

VIDEO cu momentul în care biciclistul neatent a fost luat pe capotă de autoturismul care circula regulamentar

0

Captura video care a surprins accidentul teribil de marti seară, în care un biciclist a fost efectiv aruncat de un autoturism, în centrul Bârladului, arată clar că biciclistul a traversat pe culoarea roșie a semaforului.

Accidentul s-a petrecut in intersecția Bulevardului Republicii cu străzile Marcel Guguianu și Constantin Hamangiu. In imagini se vede cum biciclistul, in varsta de 32 de ani, a pătruns de de strada Guguianu în intenția de a traversa spre strada Hamangiu, fără a ține cont de culoarea roșie a semaforului. Șoferul autoturismului, un tanar de 22 de ani, care venea dinspre Primărie și care circula regulamentar nu a avut timp să frâneze.

Biciclistul a fost luat pe capota mașinii și aruncat la câțiva metri distanță.

La sosirea echipajului de ambulanță era conștient, dar grav rănit. A fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral, fractură de membru superior drept și traumatism de genunchi. A fost transportat la spital.

”Atât șoferul autorurismului, cat și biciclistul au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inpsectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Sursa video: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.