Acasă Local (VIDEO) Demonstrație de conducere defensivă a autospecialelor de poliție, făcută de polițiști...

(VIDEO) Demonstrație de conducere defensivă a autospecialelor de poliție, făcută de polițiști în fața elevilor

0

Polițiștii structurilor de pregătire profesională, acțiuni speciale, investigații criminale, poliție rutieră și ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au organizat o activitate preventiv-demonstrativă prin care au dorit să prezinte și să explice modalitatea de conducere a autospecialelor de poliție, în timpul misiunilor operative.

Activitatea este parte din programul pregătit de polițiștii vasluieni pentru marcarea împlinirii a 201 ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

Au fost exemplificate modurile de conducere defensivă, dar și deplasarea în regim prioritar sau urmărirea în vederea interceptării și imobilizării, pe pista de antrenament auto, pentru liceeni din municipiul Vaslui.

Elevii care au asistat la sesiunile de conducere a autospecialelor de poliție în regim defensiv și prioritar, parcurgerea unui traseu cu obstacole, probe de îndemânare dar și de testare a deprinderilor și abilităților necesare conducerii în siguranță a autospecialelor de poliție, fiind informați și îndrumați cu privire la necesitatea menținerii unui comportament responsabil în timp ce conduc autovehicule.

Totodată, au primit sfaturi și recomandări despre cum să rămână, în siguranță, în eventualitatea în care participă la traficul rutier în calitate de pieton, biciclist, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.