Acasă Administrație publică VIDEO/FOTO Fiul primarului Dumitru Boroș s-a căsătorit! Oficierea căsătoriei a fost făcută...

VIDEO/FOTO Fiul primarului Dumitru Boroș s-a căsătorit! Oficierea căsătoriei a fost făcută chiar de tată, în Parcul ”Mihai Eminescu” Bârlad

0

Emotii mari, în cursul zilei de astăzi, pentru primarul Dumitru Boroș: fiul său cel mare, Bogdan, s-a căsătorit.

Căsătoria civilă a avut loc în recent inauguratul Parc ”Mihai Eminescu”, oficierea fiind făcută de tatăl mirelui. A fost o ceremonie restrânsă, discretă, cu aproximativ 20 de persoane.

Evenimentul era programat pentru orele 11.00, dar a avut loc o mică întârziere, deoarece frumoasa mireasă, Adriana, și-a uitat buchetul. Cât timp a durat să îi fie adus de acasă, mirii, oaspeții și părinții au profitat să facă poze.

Primarul Boroș a trecut cu brio peste emoțiile de socru mare. Cineva dintre invitați i-a spus că vorbește cam încet, dar dacă unii au avut probleme în a înțelege pe deplin întrebările adresate mirilor, cu privire la consimțământul de a-și petrece viața unul lângă celălalt, cu siguranță toată lumea a auzit-o pe mireasă rostind tare, răspicat și apăsat ”DA” – ul mult așteptat de Bogdan.

Le urăm Casă de piatră și multă fericire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.