Acasă Infracțional (VIDEO) Ghinionul unui prost fără permis: în timp ce era urmărit de...

(VIDEO) Ghinionul unui prost fără permis: în timp ce era urmărit de polițiști, a intrat cu mașina într-un șanț

0

Un vasluian în vârstă de 22 de ani a ținut să demonstreze într-o singură zi că pe cât e de ghinionist, pe atât e de prost: era să moară într-un accident de mașină, pe care l-a produs el însuși, după ce s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere.

Duminică (7 februarie), după prânz, tânărul, aflat la volanul unui autoturism cu numere de Bacău, le-a atras atenția polițiștilor, în timp ce se deplasa pe strada Plopilor. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar individul a ignorat semnalele luminoase și sonore și și-a văzut de drum.

Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, dar nu s-au chinuit prea mult. După aproximativ 100 de metri, ”șmecherul” a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în șanț. A reușit să iasă din autoturism și a rupt-o la fugă pe stradă, până ce polițiștii l-au prins.

Procedând la legitimarea și identificarea acestuia, s-a stabilit că bărbatul de 22 de ani, din municipiul Vaslui, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.