Acasă Infracțional (VIDEO) Incendiu de proporții în apropierea locuințelor sociale de pe strada Cpt....

(VIDEO) Incendiu de proporții în apropierea locuințelor sociale de pe strada Cpt. Grigore Ignat

0

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit, in cursul zilei de ieri, cu șase autospeciale și 26 pompieri militari pentru limitarea și lichidarea unui incendiu pornit de la vegetația uscată și extins la zece magazii din apropierea locuințelor sociale de pe strada Cpt. Grigore Ignat.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la zece magazii desfășurate pe aproximativ 150 metri pătrați, existând riscul ca focul să se extindă și la casele sociale. Până la sosirea echipajelor de intervenție, 30 de persoane s-au autoevacuat din locuințe. După aproximativ trei ore incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate persoane rănite ori intoxicate.
Au ars zece magazii, șase ferestre tip termopan, zece biciclete, aproximativ 12 metri cubi material lemnos, circa 20 metri liniari din bagdadia unei locuințe sociale, diverse produse textile și materiale plastice. De asemenea, au ars circa 1.000 metri vegetație uscată și mărăciniș.

Valoarea estimată a bunurilor distruse este de aproximativ 11.000 lei. Valoarea estimată a bunurilor salvate depășește 2,5 milioane lei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu deschis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.