Acasă Infracțional (VIDEO) Incident șocant: ziaristă din Bârlad, sechestrată în propria mașină de candidatul...

(VIDEO) Incident șocant: ziaristă din Bârlad, sechestrată în propria mașină de candidatul PNL la Primăria Banca. A amenințat-o, după care i-a luat cheile autoturismului lăsând-o pe femeie blocată în interior

0

Incident șocant la Banca, în această după-amiază: o ziaristă din Bârlad a fost sechestrată în propria mașină de candidatul PNL la primăria Banca, a amenințat-o, după care i-a luat cheile autoturismului, lăsând-o pe femeie blocată în interior.

Cristinel Stamatin, candidatul liberal, însoțit de un grup de bărbați din comună, s-a năpustit în mașina jurnalistei Crina Buta, care urma să plece din locul unde era staționată, pe o stradă din Banca, a scos cheile din contact, a blocat ușile, pentru a o împiedica pe aceasta sa fugă, și a început să o amenințe. Candidatul PNL era furios că ziarista publicase un articol în care a scris că Stamatin este cercetat pentru mită electorală. Acesta i-ar fi oferit unui bătrân din Banca mai mulți saci cu grăunțe în schimbul votului la alegerile care se desfășoară astăzi.

Crina Buta a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, că Stamatin a amenințat-o că, dacă nu va șterge articolul de pe site și de pe paginile de socializare, va avea de-a face cu el: ”M-am trezit cu domnul Cristian Stamatin în mașina mea, mi-a smuls cheile din contact și a început să urle la mine: «Șterge, nenorocito, articolele despre mine. Dacă nu le ștergi, o să vezi tu ce o să pățești, ai înțeles? Nenorocito!». M-am speriat foarte tare, mai ales cănd i-am văzut și pe ceilalți venind spre mașina mea. Au plecat, în cele din urmă, dar m-au blocat în mașină și mi-au luat și cheile”.

Crina Buta a sunat imediat la 112. Polițiștii au început o anchetă în acest caz, fiind posibil ca liberalul Cristinel Stamatin să se aleagă cu un nou dosar de cercetare penală, în afară de cel care i-a fost deschis pe 8 iunie, cu o zi înainte de alegeri.

În legătură cu dosarul pentru mită electorală, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui au transmis: ”La data de 8 iunie 2024, ora 13.32,  Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Banca, ar fi oferit mai mulți saci cu grăunțe unui alt bărbat, în vârstă de 72 de ani, din localitatea/comuna Banca, sub formă de mită electorală. În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Banca, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea măsurilor legale”.

Cristinel Stamatin nu a putut fi contactat, deocamdată, pentru declarații în legătură cu acest incident.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.