Acasă Infracțional (VIDEO) Mamă a trei copii, înjunghiată în inimă de tatăl acestora, sub...

(VIDEO) Mamă a trei copii, înjunghiată în inimă de tatăl acestora, sub ochii copilului de 4 ani, la Zorleni

0

Crimă înfiorătoare la Zorleni, vineri seară. Cristina Carp, o femeie în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiată în inimă, sub privirile îngrozite ale copilului său, de 4 ani, chiar de tatăl acestuia.

Imediat după ce a comis abominabila faptă, individul (44 de ani), a dispărut, fiind găsit de polițiști după mai multe ore de căutări.

Cristina muncea de câtva timp la depozitul Kredianis din Bârlad. Era din Coroiești și se mutase în Zorleni împreună cu cei trei copii (cu vârste de 19, 17 și 4 ani), de frica partenerului său de viață. Locuia în casa soacrei surorii ei, unde se retrăsese de frica bărbatului care o bătea adesea.

Era o femeie cuminte, harnică și foarte discretă, așa încât vecinii nu știu prea multe amănunte despre ea. Oamenii au observat, totuși că, după ce femeia și copiii s-au instalat aici, nu a scăpat de scandaluri. Fostul său soț o căuta, o aștepta de la serviciu și deseori o lovea și o amenința.

Nu se știe ce s-a întâmplat vineri seară. Cert este că vecinii l-au auzit pe copilul de patru ani plângând, iar proprietara casei a descoperit-o pe Cristina inconștientă, într-o baltă de sânge.

A sunat la 112, dar medicii de pe salvare nu au mai putut-o salva pe femeie.

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.