Acasă Infracțional (VIDEO) Moarte cumplită la Roșiești: tânăr de 24 de ani, prăbușit într-un...

(VIDEO) Moarte cumplită la Roșiești: tânăr de 24 de ani, prăbușit într-un siloz adânc de 15 metri și strivit de un motor care a căzut peste el

0

Moarte cumplită pentru un tânăr de 24 de ani, în localitatea Gara Roșiești: bărbatul a s-a prăbușit într-un siloz de cereale adânc de 15 metri, după care, peste el, a căzut un motor cu o greutate de aproximativ 25 de kilograme.

Tragedia a avut loc luni după-amiază, în timp ce tânărul se afla la serviciu.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru degajarea victimei. După circa o oră, tânărul a fost scos la suprafață de pompieri. Aceasta prezenta multiple traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare, toracelui, bazinului și membrelor inferioare”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Ambulanțierii sosiți la fața locului au încercat timp de 55 de minute să îl resusciteze pe bărbat, după care medicul a declarat decesul.

Circumstanțele producerii acestui accident, precum și cauzele decesului sunt cercetate de specialiștii instituțiilor abilitate în acest sens.

Se pare că normele de securitate în muncă nu erau respectate, drept care ancheta a fost preluată de poliție care a deschis dosar de cercetare penală. (S.M)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.