Acasă Infracțional (VIDEO) Momentul în care un bărbat din Bârlad fură portofelul unei bătrâne...

(VIDEO) Momentul în care un bărbat din Bârlad fură portofelul unei bătrâne din Puiești. Hoțul a fost prins în flagrant de polițiști

0

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Bârlad au reținut un bărbat, din municipiul Bârlad, după ce l-au prins în flagrant, furând portofelul unei bătrâne.

Incidentul s-a petrecut luni, 16 ianuarie, în centrul Bârladului, în zona Hotelului ”Moldova”. Individul, în vârstă de 31 de ani, este surprins de un polițist exat în momentul în care bagă mâna, cu mare grijă, în buzunarul unei femei, în timp ce aceasta intra într-o agenție de turism de lângă hotel. ”Polițistul a prins în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, care, profitând de aglomerația generată de pătrunderea într-un spațiu comercial, ar fi sustras de la o persoană, o femeie de 74 de ani, din comuna Puiești, 530 de lei”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Înhățat imediat de polițist, hoțul a fost nevoit să-și recunoască fapta pe loc, chiar în fața femeii păgubite, care nu a aflat că i s-a furat banii din buzunar, decât după polițiștii au intrat în clădire, după ea.

În aceeași zi, ca urmare a administrării probatoriului,

față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Acesta fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.