Acasă Infracțional (VIDEO) Patru huligani din Murgeni, ridicați de polițiști după ce au spart...

(VIDEO) Patru huligani din Murgeni, ridicați de polițiști după ce au spart o sală de jocuri și au furat 6.000 de lei

0

Patru huligani din Murgeni, cu vârste între 15 și 22 de ani, au fost ridicați de polițiști și duși la audieri, după ce au spart o sală de jocuri și au furat suma de 6.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în noaptea de 21/22 noiembrie 2021, la ora 2.00, tinerii cercetați ar fi pătruns, prin efracție, în spațiul unui operator de pariuri sportive situat pe strada Dr. Emil Juvara și ar fi sustras, dintr-o casetă de valori, pe care au forțat-o, suma de 6.000 lei.

Marți dimineață, peste 30 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au pus în executare, la adrese din orașul Murgeni, 4 mandate de percheziţie domiciliară emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bârlad. Totodată, au fost emise și puse în aplicare 6 mandate de aducere pentru 6 persoane din orașul Murgeni, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

În baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni au luat față de cei 4 tineri măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Miercuri, 24 noiembrie, persoanele reținute urmează a fi prezentate Judecătoriei Bârlad, cu propunere de arestare preventivă.

În aceeași cauză, alți doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 22 de ani, sunt cercetați în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate. (Horațiu POPA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.