Acasă Local (VIDEO) ULTIMA ORĂ O femeie s-a aruncat de pe un bloc turn...

(VIDEO) ULTIMA ORĂ O femeie s-a aruncat de pe un bloc turn din zona Grădinii Publice din Bârlad, plonjând pe cupola unui autoturism

0

Tragedie cumplita la Bârlad. O femeie s-a aruncat de pe blocul K3, o clădire cu opt etaje situata lângă Grădina Publică. Femeia a plonjat pe cupola unei mașini.

La fața locului au sosit polițiști, ambulanță și pompieri. Nu s-au mai impus manevre de resuscitare, femeia fiind deja moartă la sosirea echipei de ambulanțieri.

Femeia, pe nume C. Romila, în vârstă de 46 de ani, locuia singură, undeva pe Bulevardul Epureanu. Oamenii adunați la locul tragediei le-au spus polițiștilor că era cunoscută ca având episoade de depresie.

Niște locuitori ai blocului K3 au povestit, de asemenea, că s-au intersectat cu femeia pe casa scărilor. Urca spre etajele superioare, dar au crezut că merge la cineva în vizită și nici prin cap nu le-a trecut că intenția ei era să ajungă pe bloc, pentru a se arunca în gol.

”Apelul la 112 a fost făcut la ora 9.30. Nu sunt suspiciuni ca ar fi vorba de o crimă. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_iuprPJESes

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=odIZxQFDwKo

https://www.youtube.com/watch?v=oGGUWt9xZZQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.