Acasă Infracțional (VIDEO) Un lucrător al Poștei Române și două femei din Republica Moldova,...

(VIDEO) Un lucrător al Poștei Române și două femei din Republica Moldova, în stare gravă, în urma unui accident produs din cauza poleiului, la Sârbi

0

Grav accident, miercuri noaptea, pe raza localității Sârbi, comuna Banca, unde două autoturisme au derapat pe carosabilul acoperit de polei și s-au tamponat. Trei persoane au fost rănite, două dintre acestea o femeie de 34 de ani și una de 52 de ani, ambele din Republica Moldova, au fost încarcerate.

Aproximativ o oră le-au luat echipelor de intervenție să le scoată pe cele două femei dintre fiarele mașinii.

”Femeile au suferit multiple traumatisme, erau conștiente în momentul când au fost extrase, dar sunt în stare gravă. Cea de a treia victimă, un bărbat de 51 de ani, șofer pe mașina Poștei Române, are un traumatism de umăr. Cu toții au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Vaslui”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui.

Pentru salvarea celor trei persoane accidentate, au intervenit Detașamentul de Pompieri Bârlad cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe din cadrul SAJ tip B2 și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, pe raza localității Sârbi, comuna Banca. (Simona MIHĂILĂ)

https://www.youtube.com/watch?v=hnoQ3K-8OLk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.