Acasă Infracțional UPDATE Violențele între romii din Murgeni au reizbucnit. Puradeii cară pietre cu...

UPDATE Violențele între romii din Murgeni au reizbucnit. Puradeii cară pietre cu gălețile, ca să le ofere ”muniție” părinților implicați în luptele stradale

0

UPDATE Poliția a intervenit pentru aplanarea scandalului din orașul Murgeni.

”La fața locului au intervenit echipe de polițiști, jandarmi, polițiști locali și, suplimentar, au fost dirijate în zonă echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care au restabilit ordinea şi liniştea publică. În urma derulării evenimentului, nici o persoană nu a fost vătămată. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniştii publice” și „distrugere” . Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Orașul Murgeni este din nou sub asediu. Violențele între clanurile de romi din Murgeni au reizbucnit, astăzi. Zeci de membri ai clanurilor care își dispută supremația în oraș s-au încins într-o nouă luptă.

De data asta, în lipsa croselor de golf și a săbiilor ridicate de polițiști în iunie, principala armă o reprezintă pietrele
În aceste momente, răfuielile sunt în plină desfășurare.

Găstile de puradei cară pietre cu gălețile ca să le ofere muniție părinților angrenați în luptele stradale. Strada principală a orașului este practic blocată de zeci romi, iar ceilalți locuitori ai urbei se tem să se apropie de ”zona roșie” de teamă să nu se aleagă cu capetele sparte. Ca de obicei, forțele de ordine par depășite de situație, lucru remarcat chiar și de localnici. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.