Acasă Administrație publică Zeci de puieți de arbori ornamentali recent plantați pe domeniul public au...

Zeci de puieți de arbori ornamentali recent plantați pe domeniul public au fost distruși. Primarul Boroș anunță că trece la sancțiuni dure. ”Este o batjocură la adresa celor care plătesc taxe!”

1

Noi acte de vandalism pe domeniul public al Bârladului, acolo unde în ultimele zile au fost distruși zeci de puieți de arbori ornamentali recent plantați.

Primarul Dumitru Boroș a anunțat că trece la sancțiuni dure împotriva vandalilor, indivizi rămași deocamdată neidentificați, dar pe care poliția îi caută.

„Din păcate, unii dintre bârlădeni nu merită să trăiască în colectivitate! Acest ultim act de vandalism este o nouă sfidare la adresa celor care susțin și sprijină înfrumusețarea orașului. Constant, facem eforturi deosebite pentru ca zestrea verde a Bârladului să sporească și să ne putem bucura cu toții de un aer cât mai curat. Dar, în momentul în care astfel de indivizi, care sfidează cele mai elementare reguli de bun-simț, vin și comit asemenea fapte reprobabile, nu putem decât să reacționăm pe măsură! De aceea, fac din nou apel către toți cei care ne pot furniza informații despre vinovați, să ni le furnizeze, pentru că suntem hotărâți să îi depistăm și să îi tragem la răspundere!

Cei care ne vor oferi informații utile în soluționarea acestui caz, sunt rugați să ni le ofere! Chiar dacă autorii sunt elevi, vom cere să li se scadă nota la purtare. Nu facem niciun rabat! Pe lângă faptul că pentru fiecare puiet de arbore distrus vor plăti de 10 ori valoarea acestuia! Ba chiar vom dispune ca, pe viitor cei, care se fac vinovați de astfel de fapte reprobabile să nu poată beneficia de anumite facilități oferite de primărie! Pentru că astfel de acte de vandalism reprezintă o batjocură la adresa celor care își plătesc taxele și din ai căror bani se achiziționează toate bunurile de pe domeniul public”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

„Facem totul pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri, indiferent de costuri, mai ales că ne-am asumat un obiectiv clar, și anume reducerea cât mai mult a gradului de poluare a localității!”, a adăugat primarul Bârladului.

În consecință, primarul Dumitru Boroș face din nou apel la opinia publică și cere concitadinilor să ofere informații despre cei care comit astfel de acte de vandalism, pentru a putea fi trași la răspundere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.