Acasă Infracțional 7 minori din comuna Pogana au rămas fără tați, în urma groaznicului...

7 minori din comuna Pogana au rămas fără tați, în urma groaznicului accident de joi dimineață. Bărbații mergeau la o lucrare în construcții

0

Lacrimi și disperare în sânul a patru familii din satul Bogești, comuna Pogana, după groaznicul accident de joi dimineață, în care patru bărbați au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un TIR staționat pe marginea drumului.

Cei patru bărbați au fost identificați: Alexandru Vasile Călin – 23 de ani, Călin Laurențiu (unchiul tânărului) – 53 de ani, Iulian Ursachi (șoferul autoturismului) – 39 de ani și Cristi Costică Romila – 47 de ani.

Se pare că cei patru bărbați se îndreptau către București, unde își găsiseră de lucru.

”Nu am nicio certitudine, dar după cum vorbesc sătenii, Iulian Ursachi lucra deja la o firmă și venise acasă să-i convingă și pe ceilalți trei să se angajeze cu el, în ideea de a-i ajuta. Frații Ursachi  – pentru că sunt mai mulți frați – sunt foarte pricepuți în domeniul construcțiilor. Dumnezeu să îi odihnească și să le întărească familiile pentru a putea trece peste această mare nenorocire”, ne-a declarat Cristian Spridon, primarul comunei Pogana.

Șapte copii, cu vârste între un an și 14 ani au rămas orfani de tată. Cinci dintre ei erau ai lui Ursachi, iar Costică Romila și Laurențiu Călin aveau câte o fetiță (în afară de copii majori).

CLICK AICI Patru oameni morți în urma unui cumplit accident de circulație petrecut la 20 km de Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.