Acasă Infracțional ACUM Accident la Bârlad, în zona lucrărilor la complexul Carrefour-Kaufland-Dedeman. Două mașini...

ACUM Accident la Bârlad, în zona lucrărilor la complexul Carrefour-Kaufland-Dedeman. Două mașini tamponate și o persoană transportată la spital (VIDEO)

0

Accident în partea de nord a orașului, chiar în zona în care traficul rutier este deviat pentru lucrările de construcție a centrului comercial Carrefour-Kaufland-Dedeman. Trei mașini au fost implicate, iar o femeie a fost transportată la Spitalul ”Beldiman”.

Potrivit primelor informații, șoferul unuia dintre autoturismele implicate a ieșit din perimetrul benzinăriei Lukoil fără a acorda prioritate mașinii care circula regulamentar. A lovit-o din plin, proiectând-o într-o a treia mașină.

”Detasamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale specializate de stingere si descarcerare, în zona unei benzinării din localitate. Pompierii au acordat primul ajutor unei femei de 47 de ani, pasagera unui autoturism marca Ford, prins la mijloc intre alte două autoturisme, un VW Passat si o Toyota.
Femeia acuza dureri la membrele inferioare, astfel incat pompierii i-au acordat primul ajutor și au predat-o către una din cele trei ambulante prezente la locul evenimentului, dupa care aceasta a fost transportată la spital. Celelalte doua persoane, tânărul de la volanul Volkswagen si varstnicul din Toyota au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

In zona, traficul este încă ingreunat. Pompierii asigura masuri PSI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.