Acasă Local ACUM Incendiu devastator la Barlad: șase case cuprinse de flăcări in cartier...

ACUM Incendiu devastator la Barlad: șase case cuprinse de flăcări in cartier Deal si flacarile se extind. Sosesc ajutoare din alte judete

0

Dezastru la Barlad: un incendiu devastator a mistuit sase gospodarii de pe strada Crangului, iar flacarile tind sa se extinda. Pompierii bârlădeni incearca in aceste momente sa tina dezastrul sub control.

Au fost trimise cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale multifuncționale, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea incendiul.

„În acest moment  incendiul se manifestă la nivelul a șase locuințe și mai multe anexe gospodărești. Există pericolul de propagare a incendiului.În sprijinul pompierilor, a venit și SPSU din cadrul SC Rulmenți SA Bârlad. De asemenea, în sprijinul pompierilor vasluieni vor veni și două autospeciale de stingere cu apă din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Galați și Bacău. Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui intervine cu o autospecială tip B. Trei persoane  au suferit atacuri de panică și au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Sunt afectate 18 persoane. Incendiul se manifestă cu violență și este foarte greu de lichidat din cauza faptului  că în acea zonă, casele sunt aproape lipite una de cealaltă prin intermediul anexelor gospodărești”, a declarat Marius Stanciu, purtator de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

https://www.ziarulobiectiv.ro/foto-video-cele-18-persoane-ramase-fara-casa-in-urma-dezastrului-de-la-barlad-vor-fi-cazate-la-internatul-liceului-eminescu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.