Acasă Local (FOTO/VIDEO) Cele 18 persoane rămase fără casă în urma dezastrului de la...

(FOTO/VIDEO) Cele 18 persoane rămase fără casă în urma dezastrului de la Bârlad vor fi cazate la internatul Liceului ”Eminescu”

0
Sursa foto: Barlad City

UPDATE După aproximativ cinci ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.
Au fost afectate șapte locuințe, între care un duplex, precum și tot atâtea anexe gospodărești.
Au ars aproximativ 600 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn.
S-au deteriorat aproximativ 300 metri pătrați acoperiș și peste 400 metri pătrați planșeu.

Citește și: Băieții de la Bikerboyz sar în ajutorul victimelor incendiului de la Bârlad: colectă publică pentru achiziționarea de materiale de construcții

18 persoane au fost evacuate, zece dintre acestea urmând a fi relocate în căminul internat al Liceului „Mihai Eminescu” din localitate. Dintre cele zece persoane care vor fi cazate în căminul internat, o persoană de sex feminin se afla imobilizată într-un cărucior cu rotile, aceasta fiind transportată de echipajul ambulanței SMURD.

Citeste și: Incendiu devastator la Bârlad. Mai multe case mistuite în Cartiel Deal, iar flăcările se extind.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Intervenția a fost coordonată de prefectul județului Vaslui, Marcel Lăudatu.
Acțiunea a fost condusă de colonel Niculae Tătaru, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui.

Citește și: Episcopia Hușilor îndeamnă la donații în bani și alimente prin intermediul bisericilor, pentru sinistrații de la Bârlad

La fața locului a fost prezent și Daniel Onica, subprefectul județului Vaslui, Dumitru Boroș, primarul Bârladului și Ana-Maria Vintilă, viceprimarul Bârladului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.