Acasă Local Băieții de la Bikerboyz sar în ajutorul victimelor incendiului de la Bârlad:...

Băieții de la Bikerboyz sar în ajutorul victimelor incendiului de la Bârlad: colectă publică pentru achiziționarea de materiale de construcții

0

de Simona MIHĂILĂ

Gest admirabil! Mobilizare imediată a ”îngerilor pe două roți” de la Bikerboyz, grupul motocicliștilor altruiști din Bârlad, devenit celebru în toată țara pentru faptele lor bune. După dezastrul de pe strada Crângului din Bârlad, de duminică, 9 mai, când un incendiu de proporții a mistuit șapte gospodării, lăsând fără acoperiș un număr de 18 persoane, băieții de la Bikerboyz au luat atitudine și au anunțat deschiderea unei colecte publice pentru ajutorarea victimelor.

”Un incendiu devastator a lasat pe strada 18 persoane, doar cu hainele de pe ele! Au ars 7 locuinte din Barlad! Suntem alaturi de familiile afectate, dar situatia fiind atat de grava facem apel si la voi prietenii nostri! Haideți sa punem umărul cu toții pentru a-i ajuta să treaca mai usor peste acest necaz! În principiu este nevoie de materiale de construcții dar orice ajutor este binevenit. Vă mulțumim” – este mesajul postat pe pagina de socializare a băieților de la Bikerboyz, la câteva ore după nenorocirea din Cartier Deal.

Motocicliștii bârlădeni, constituiți într-o asociație de binefacere numită ”Îngeri pe două roți”, au făcut publice și conturile bancare în care locuitorii județului Vaslui pot face depuneri pentru achiziționarea de materiale de construcții.

Cei care vor să doneze materiale de construcții pot lua legătura cu membrii asociației, la numerele de telefon afișate, precum și prin intermediul contului lor de Facebook (AICI).

Citește și: Cele 18 persoane rămase fără casă în urma dezastrului de la Bârlad vor fi cazate la internatul Liceului ”Eminescu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.