Acasă Local Episcopia Hușilor îndeamnă la donații în bani și alimente prin intermediul bisericilor,...

Episcopia Hușilor îndeamnă la donații în bani și alimente prin intermediul bisericilor, pentru sinistrații de la Bârlad

0

”Episcopia Hușilor, cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie, inițiază o colectă în bani și alimente pentru familiile din municipiul Bârlad, afectate de incendiul devastator din ziua de duminică, 9 mai 2021, care le-a distrus în totalitate casele și bunurile avute.

Aproximativ 18 persoane, ce locuiau în 8 case, din cartierul Deal, strada Crâng, majoritatea distruse total de incendiu, după datele avute în aceste momente, au rămas fără agoniseala de o viață, fiind găzduite la rude sau la vecini.

În sprijinul lor, Preasfințitul Părinte Ignatie a inițiat o colectă în bani și alimente, la nivelul Parohiilor din Protopopiatul Bârlad.

Toți cei care pot și vor să redea speranța acestor oameni și să îi ajute să revină la o stare firească de viață sunt îndemnați să se adreseze preoților din parohiile de care aparțin, pentru ca ajutorul lor să fie îndreptat spre cei în nevoi.

Împreună putem să alungăm deznădejdea din sufletul acestor oameni greu încercați!” – este mesajul Episcopiei Hușilor, după incendiul care a transformat în scrum mai multe case de pe strada Crângului din Bârlad

Citește și: Cele 18 persoane rămase fără casă în urma dezastrului de la Bârlad vor fi cazate la internatul Liceului ”Eminescu”

Băieții de la Bikerboyz sar în ajutorul victimelor incendiului de la Bârlad: colectă publică pentru achiziționarea de materiale de construcții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.