Acasă Administrație publică ACUM Scandal în CL Bârlad. Pesediștii au părăsit ședința din cauză că...

ACUM Scandal în CL Bârlad. Pesediștii au părăsit ședința din cauză că Vasile Chelaru, directorul Poliției Locale, și Daniela Rusu, managerul spitalului ”Beldiman” lipsesc. Cei doi erau chemați pentru a da explicații

0

Scandal în Consiliul Local Bârlad. Consilierii PSD au părăsit ședința ordinară, transmisă live în acest moment pe pagina de socializare a Primăriei Bârlad. Motivul este că la ședință nu și-au făcut apariția Vasile Chelaru, directorul Poliției Bârlad, și Daniela Rusu, managera Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, cărora pesediștii le-au solicitat prezența.

Printr-o adresă oficială, consilierii PSD ceruseră ca Rusu și Chelaru să vină în ședința CL pentru a da explicații, ca urmare a ultimelor scandaluri în care instituțiile pe care le conduc au fost implicate, scandaluri relatate în presa locală.

Primarul Dumitru Boroș le-a cerut pesediștilor să aibă răbdare, motivând că Daniela Rusu a fost chemată de urgență la Prefectură și urmează să se întoarcă, iar Vasile Chelaru se va prezenta până la finalul ședinței.

În timpul transmisiunii live a intrat și deputatul Adrian Solomon, care i-a reproșat primarului Boroș că, deși l-a invitat la ședință, a uitat să-i trimită link-ul de conectare. În plus, deputatul PSD a adus la cunoștință că Daniela Rusu nu se află la ședința de la Prefectură.

Suspansul nu s-a terminat. Este de așteptat ca, din moment in moment, cei doi ”invitați speciali” să isi facă apariția, iar consilierii PSD, care au rămas conectați în așteptare, să revină in ședință, scenariu care prefigurează discuții cu scântei.

Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.