Acasă Infracțional ACUM (VIDEO) Incendiu într-un apartament de pe Bulevardul Primăverii din Bârlad. Se...

ACUM (VIDEO) Incendiu într-un apartament de pe Bulevardul Primăverii din Bârlad. Se pare că în locuință ar fi blocați doi copii și o bătrână

0

UPDATE Din fericire, în apartamentul din blocul C2 de pe Bulevardul Primăverii nu se afla niciun copil. În locuință se aflau doi bătrâni și un tânăr, care s-au autoevacuat, potrivit declarațiilor furnizate de reprezentanții ISU Vaslui.

Alți șase locuitori din imobil s-au evacuat în momentul izbucnirii incendiului, în timp ce pompierii au ajutat la evacuarea unui număr de 15 persoane, printre care o adolescentă de 14 ani.
Cauza probabila a izbucnirii incendiului este un conducător electric deteriorat.

ȘTIRE INIȚIALĂ Momente de panică în aceste momente pe Bulevardul Primăverii din Bârlad. Un apartament de la etajul 1 al unui bloc de la Gura Leului, situat vis-a-vis de Biroul de Evidența Populației Bârlad, a luat foc. Vecinii spun că în momentul izbucnirii incendiului, în locuință s-ar fi aflat doi copii și o bătrână.

La fața locului trei autospeciale ale pompierilor și un echipaj de la Ambulanță. Pompierii încearcă să intervină atât din fașa cît și din spatele blocului.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.