Acasă Infracțional Adolescent bătut cu pumnii și picioarele, în timpul unui meci de fotbal,...

Adolescent bătut cu pumnii și picioarele, în timpul unui meci de fotbal, de tatăl unui alt jucător

0

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din comuna Pădureni, a fost desfigurat în bătaie de un bărbat în vârstă de 51 de ani, pe un teren de sport din comună.

Incidentul s-a petrecut pe 22 octombrie, în timpul unui meci de fotbal. Jucătorii s-au luat la ceartă pe teren, iar agresorul, tatăl unuia dintre jucători, s-a enervat și a simțit nevoie să intervină în conflictul verbal al copiilor, în apărarea fiului. L-a luat la bătaie pe băiatul de 14 ani, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele.

Ca urmare a agresiunii, adolescentul a suferit leziuni traumatice care au necesitat două-trei zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 25 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au luat bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.