Acasă Infracțional Adolescent din Bârlad, reținut de polițiști după ce a atacat pe stradă...

Adolescent din Bârlad, reținut de polițiști după ce a atacat pe stradă un alt adolescent, încercând să-i fure căștile

0

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Bârlad, a fost reținut de polițiștii de la Biroul Investigații Criminale, după ce a atacat pe stradă un alt adolescent, de aceeași vârstă, încercând să smulgă de la gâtul acestuia o pereche de căști.

Incidentul s-a petrecut pe 29 noiembrie 2022, în jurul orei 20.00, pe strada Cetatea de Pământ, în zona Pieței ”Sf. Ilie”.

Pentru a scăpa de agresiune, persoana vătămată a fugit într-un complex comercial din zonă, de unde a sesizat polițiștii.La data de 30 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul de 17 ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.m Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului cercetat”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inpsectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.