Acasă Infracțional Adolescent din comuna Iana, bătut cu pumnii și picioarele pe un drum...

Adolescent din comuna Iana, bătut cu pumnii și picioarele pe un drum din Pogana

0

Un adolescent de 17 ani, din satul Hălărești, comuna Pogana, a fost bătut crunt de o rudă în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe 27 martie 2022, ora 15:30, în timp ce se afla pe un drum sătesc din localitatea Tomești, bărbatul cercetat s-ar fi întâlnit cu un tânăr în vârstă de 17 ani (rudă cu acesta), din localitatea Hălărești, comuna Iana, județul Vaslui, iar în urma unor discuții în contradictoriu, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, la nivelul capului și al abdomenului. De asemenea, i-ar fi adresat acestuia amenințări cu moartea, și ar fi provocat scandal, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui

Agresorul a fost reținut, iar judecătorii bârlădeni au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.