Acasă Infracțional Adolescent din Stănilești, sub control judiciar, după ce a spart două zile...

Adolescent din Stănilești, sub control judiciar, după ce a spart două zile la rând un magazin de unde a furat bani

0

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Stănilești, este cercetat după ce a furat bani și bunuri dintr-un magazin pe care l-a spart două zile la rând.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, s-a stabilit că, în data de 19 martie 2022, tânărul de 17 ani, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale, din localitatea Stănilești, și ar fi sustras mai multe bunuri și bani. De asemenea, cu ocazia cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 17 ani ar fi pătruns în incinta aceleiași societăți comerciale și în data de 18 martie, de unde ar fi sustras o sumă de bani. În urma probatoriului administrat, poliţiştii hușeni l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliției Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.