Acasă Infracțional Adolescent din Șuletea, transportat la CPU Bârlad, după ce furca unui tractor...

Adolescent din Șuletea, transportat la CPU Bârlad, după ce furca unui tractor parcat în curte i-a secționat toracele

0

UPDATE Medicii bârlădeni au decis transferul la Iași a adolescentului de la Șuletea.

”Pacientul nu necesită în momentul de fata o intervenție chirurgicala de urgență. După investigatiile radiologice efectuate s-a decis transferul a Spitalul Sf. Maria Iasi. Starea lui este stabila din punct de vedere hemodinamic și respirator”, ne-a declarat Ciprian Feraru, managerul Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

ȘTIRE INIȚIALĂ Un accident stupid petrecut în această după-amiază la Șuletea pune în pericol viața unui adolescent în vârstă de 17 ani, care a ajuns la Urgențe cu pieptul spintecat de furca unui tractor, din cauza propriei neatenții.

”Băiatul a suferit o plagă penetrantă toracică cu o furcă de la un tractor. Nu a fost atent, se uita în telefon și s-a lovit frontal de un tractor din curte ce avea trei furci în partea din față”, a relatat dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Au fost trimise o ambulanță SAJ B2 de la Murgeni și o ambulanță SAJ C2 de la Bârlad cu medic.

”Copilul a fost găsit conștient și coerent cu plagă toracică profundă la nivelul sternului și cu dureri foarte mari. A primit tratament și a fost transportat în regim de urgență la Spitalul Bârlad”, a mai declarat dr. Ungureanu.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.