Acasă Infracțional Adolescenți din Vaslui, după gratii, după ce au bătut și tâlhărit un...

Adolescenți din Vaslui, după gratii, după ce au bătut și tâlhărit un tânăr din Pușcași și un altul din Delești

0

Doi adolescenți din municipiul Vaslui au fost trimiși după gratii de magistrații vasluieni, în perioada în care vor fi cercetați pentru infracțiunile de tâlhărie calificată și lovire.

Pe 9 septembrie, la ora 3 noaptea, ce doi, cu vârste de 16 ani, respectiv 17 ani, s-a îmbătat și, în zona unui club situat pe strada Ștefan cel Mare, au agresat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Pușcași.

Ulterior, în aceeași noapte, cei doi au agresat un alt tânăr, de 22 de ani, din comuna Delești. L-au bătut și l-au deposedat de mai multe bunuri de valoare.

Nu s-au bucurat prea mult de lucrurile furate, pentru că, în aceeași zi, poliţiştii vasluieni i-au reținut pe cei doi ”zmei”, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, Judecătoria Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus arestarea preventivă a acestora, pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a tinerilor sau a altor persoane participante la comiterea faptelor penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.