Acasă Infracțional Alcoolemii uriașe în rândul șoferilor din județ prinși conducând în zilele de...

Alcoolemii uriașe în rândul șoferilor din județ prinși conducând în zilele de Paște. Vasluienii și bârlădenii au fost ”fruncea”

0

S-a băut pe rupte de Paște, dar cel mai grav este că unii au urcat la volan deși se aflau în prag de comă alcoolică.

Polițiștii vasluieni au reușit să prindă o parte dintre bețivani, în timpul controalelor făcute pe drumurile publice și să dispună împotriva lor măsurile legale. Măsuri prea blânde se pare, ținând cont de nepăsarea cu care unii continuă să ”împace” alcoolul cu volanul.

Accidente la Bârlad și la Ciocani, comise de bârlădeni beți la volan

Duminică, 24 aprilie, polițiștii bârlădeni au fost anunțați prin 112, despre producerea unui eveniment rutier, fără victime omenești, în apropierea cimitirului din Ciocani.

Polițiștii au depistat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui și au stabilit că acesta a fost condus către un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Bârlad. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Individul a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

O zi mai târziu, polițiștii Biroului Rutier Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Zimbrului, au depistat un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, implicat într-un eveniment rutier, fără victime. La fața locului a fost identificată persoana care a condus, un bărbat de 32 de ani din Bârlad.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Bărbat din Vaslui, beat, fără permis, la volan prin Negrești

Pe 24 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul de Județean de Urgență Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate de către polițiștii negreșteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Alți doi vasluieni, beți criță, la plimbare cu mașina prin Zăpodeni și Deleni

Pe 24 aprilie, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 247, în Zăpodeni, au depistat și oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vaslui.

Testat cu aparatul alcooltest, a reieșit o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În aceeași zi polițiștii Biroului Rutier Vaslui, au oprit pe DJ 245E, în Deleni, un motociclu condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Vaslui.

Polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.