Acasă Politic ALEGE VIAȚA!!!

ALEGE VIAȚA!!!

0
MILLENIUM studio

ALEGE VIAȚA !!!
Acesta e sloganul Partidului Ecologist Român. Unii poate o să spună că e pompos, dar eu sunt de altă părere. Din păcate, uităm de niște reguli esențiale, viața pe pământ nu poate exista decât protejând natura. Sună foarte cunoscut, nu? Fără oxigen nu există viața… știm cu toții asta, cum toți știm și altceva – copacii sunt filtrul naturii, ei produc oxigenul, fără care nu putem trăi…

Asta e o realitate, nu un slogan. Dar ce facem noi pentru asta? Dacă ne uităm cu toții în oglindă, oare ne simțim confortabil ??? Haideți să răspundem în gând, fiecare, la o întrebare: câți copaci am plantat, ca să avem oxigen și să putem trăi???

E o întrebare retorică, bineînțeles … Dar ce facem, măcar ca să oprim tăierile copacilor pe care ni i-a lăsat natura în țara noastră ? Oare de ce ne place sa mergem cu toții în pădure, ne place să mergem la munte? Dar când vine momentul să votăm, votăm tot partidele care au legalizat tăierile masive ale pădurilor din România! Oare chiar nu vrem să facem cu toții ceva pentru asta?

Vreau să propun un pact național pentru natură, care să cuprindă reîmpădurirea țării. Este obligația noastră, a Partidului Ecologist Român, să rezolvăm această mare problemă, care în timp relativ scurt va deveni o problemă a planetei. Populația crește, dar numărul de copaci, din cauza industriei, scade dramatic.

Voi alegeți. De voi depinde… Puteți alege partidele care au arătat tot ce pot, și e clar că mai mult nu pot, doar să schimbe o garnitură cu alta. Sau alegeți un partid ecologist, PER, care are ca simbol Bradul, care vă propune o viață sănătoasă.Dar despre sănătate și pandemie vom discuta cu următoarea ocazie.

Igor Istrati, candidat pentru Camera Deputaților din partea PER

P.S. Aș vrea să răspund câtorva cârcotași, care pun o întrebare: „Ce caută rusul ăsta aici, de cine e trimis ?” etc. Sunt născut în Basarabia, din părinți români, cu bunici din Bacău și Vaslui. Acesta este unul dintre motivele pentru care candidez în Vaslui. Nu mi-e rușine de numele meu, sunt din 1993 stabilit în Iași, sunt licențiat în drept, în prezent doctorand în administrație publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.