Acasă Local Alertă în magazine: ciocolata, bomboanele și ouăle Kinder, retrase de pe rafturi

Alertă în magazine: ciocolata, bomboanele și ouăle Kinder, retrase de pe rafturi

0

Peste 36 de sortimente de dulciuri, printre care ouăle Kinder, ciocolata și bomboanele Kinder au fost retrase de pe rafturile magazinelor, după ce în unele țări au fost raportate cazuri de salmonella.

”Este una dintre cele mai de amploare alerte. În vaslui sunt zeci de magazine care comercializează aceste produse, însă trebuie spus că În România nu a fost raportată nicio îmbolnăvire care să aibă drept cauză consumul de dulciuri Kinder”, a precizat Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui.

Deși România nu se află pe lista statelor care au înregistrat cazuri de salmonella în urma consumului de dulciuri produse de Ferrero, compania a decis să retragă de pe rafturi produsele Kinder și le cere consumatorilor să înapoieze produsele cumpărate.

”Deoarece tratăm siguranța consumatorilor extrem de serios, cei care au achiziționat aceste produse sunt rugați să nu le consume, ci să le returneze magazinului de unde le-au cumpărat și să solicite contravaloarea acestora, până la data de 07.05.2022 cel târziu”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ferrero România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.