Acasă Politic Alianța USR-PLUS și-a lansat oficial programul de dezvoltare locală pentru Bârlad, intitulat...

Alianța USR-PLUS și-a lansat oficial programul de dezvoltare locală pentru Bârlad, intitulat „Pas cu pas, reconstruim Bârladul”

0
Material de propaganda electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

Tinerele partide USR și PLUS, care candidează pe lista comună la alegerile din 27 septembrie 2020, și-au lansat oficial programul de dezvoltare locală pentru Bârlad, în prima zi a campaniei electorale.

Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bârlad, declară că intră în această competiție cu speranța că bârlădenii vor analiza cu atenție fiecare ofertă electorală, că vor avea puterea să discearnă între un program realist și unul populist și că, în final, vor alege înțelept.

„Suntem 10 bârlădeni care am intrat în cursa electorală din acest an. Spun că e fain să fie atâția candidați, pentru că eu nu sunt de principiul, de ce candidează atâția? Că se rupe votul, că nu iese candidatul meu sau cel susținut de mine. În opinia mea, este important să candideze cât mai mulți oameni, care să aibă cât mai multe idei bune pentru comunitatea lor. Asta este important. O diversitate de idei și de programe, nu un număr limitat de candidați care nu fac decât să mențină aceeași placă politică zgâriată de ani și ani. Așadar, aveți de unde alege, oameni buni! Cântăriți bine și alegeți bine.

Vă invit să studiați programul nostru de dezvoltare locală, program construit la firul ierbii, după luni de zile în care am luat pulsul străzii prin discuții cu cetățenii.Găsiți totul pe http://eusuntvintila.ro/viziune.php, a declarat Ana-Maria Vintilă.

Programul este structurat în trei pași, primul intitulat „De unde începem” și se referă la aspectele orașului care pot fi îmbunătățite repede, cu resurse puține.

Al doilea pas este intitulat „În secolul XXI” și cuprinde proiecte de anvergură pentru Bârlad. Programul menționează faptul că implementarea unor proiecte poate depăși durata unui singur mandat.

Al treilea pas este unul conceptual și este intitulat „Unde vom ajunge”. După parcurgerea cu succes a primilor doi pași, vom putea dezvolta orașul pe conceptele de „smart city” și „liveable city”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.