Acasă Infracțional Ambulanță lovită de un autoturism, la Stâna Costești. Asistenta și o altă...

Ambulanță lovită de un autoturism, la Stâna Costești. Asistenta și o altă femeie, transportate la spital, cu traumatisme craniene și toracice

0

Accident rutier în comuna Costești, pe raza localității Șapte Case, unde un autoturism VW Passat a lovit o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite: o femeie care se afla în Passat și doi membri ai echipajului de pe ambulanță.

Potrivit declarației dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ, asistenta (52 de ani) a suferit un traumatism cranian, iar pasagera din VW, un traumatism toracic. Femeile au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui.

Șoferii celor două mașini sunt evaluați în aceste momente, urmând ca echipa medicală trimisă la locul accidentului să stabilească diagnosticul. Toate victimele sunt conștiente.

Ambulanța se întorcea la Bârlad, de la Vaslui, unde transportase un pacient.

La intervenție a fost trimis și un echipaj al Detașamentului de pompieri Vaslui, cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.