Acasă Administrație publică Amplă acțiune de combatere a țânțarilor în municipiul Vaslui. Iată la ce...

Amplă acțiune de combatere a țânțarilor în municipiul Vaslui. Iată la ce ore și în ce zone va fi pulverizat insecticid

0

Amplă acțiune de combatere a țânțarilor în municipiul Vaslui. Miercuri, 29 iulie, GOSCOM Vaslui va pulveriza insecticid în mai multe etape ale zilei, în zonele cele mai populate de țânțari.

Astfel, între orele 5.00 și 8.00, vor fi efectuate tratamente de dezinsecție aeriană, prin pulverizare din elicopter a soluției Solfac Trio EC 200, pe toată raza municipiului Vaslui.

Între orele 4.00 și 7.00 se va face dezinsecție terestră în zona râurilor și canalelor de desecare (Delea, Delea ICIL – Podul de Fier, strada decebal – Hușului, strada Anton Pann – strada Oltea Doamna).

Între orele 22.00 – 2.00, echipele Goscom vor acționa în zonele destinate activităților sportive, în parcuri și în cimitir. Mai exact, zonele Stadion – Sala Polivalentă, Ștrand, Parcul Movas, Curțile Domnești, Teatrul de Vară, Parcul Tineretului, Parcul Copou și Cimitirul Eternitatea. Soluția utilizată se numește Cytrol 10/4.

Reprezentanții Primăriei Vaslui le atrag atenția crescătorilor de albine și pasionaților de sericicultură din oraș, inclusiv din suburbiile Gura Bustei, Bahnari, Moara Grecilor, precum și celor din localitățile învecinate (Pușcași, Munteni) să ia măsuri de protejare, deoarece insecticidele folosite pot dăuna familiilor de albine și viermilor de mătase. (Daniel MICU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.