Acasă Politic Ana-Maria Vintilă – Jurnal de campanie. ”Bunicul Ovidiu, de pe malul pârâului...

Ana-Maria Vintilă – Jurnal de campanie. ”Bunicul Ovidiu, de pe malul pârâului Valea Seacă, m-a impresionat cu povestea lui”

0

Filă din jurnalul de campanie al Anei-Maria Vintilă (eusuntvintila.ro), candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al Bârladului.

”Omul sfințește locul, oriunde ar fi el, fie că este vorba de Viena, Cluj sau Bârlad.

În această campanie, cel mai mult îmi plac întâlnirile cu oamenii. Toți, absolut toți, avem o poveste de viață în spate și astăzi vă prezint una dintre ele:

Pe malul pârâului Valea Seacă, lângă Podul de Fier locuiește bunicul Ovidiu.

Ce m-a impresionat pe mine, a fost faptul că după o viață de muncă, la cei 77 de ani ai săi, continuă să muncească, să îngrijească o bucată generoasă de teren și anume malurile pârâului Valea Seacă dintre Podul de Fier și podul de pe stradă Soveja. Pe bunicul Ovidiu l-am găsit pe băncuța din fața casei sale cercetând de la distanță cât a mai rămas de cosit pe malul stâng. Mi-a zis că e tare bucuros că încă poate munci și că an de an se ocupă de cosirea ierbii pe care o folosește la hrănirea animalelor din gospodărie. Are contract cu Apele Române, face totul legal, și pe lângă asta îngrijește malurile pârâului dintre străzile Dochia și Soveja astfel încât zona se păstrează curată.

Uneori viața ne oferă mai mult, alteori mai puțin, dar putem face rai din ceea ce avem.

Campania asta este despre oameni”.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.