Acasă Politic Ana-Maria Vintilă, primarul care va face Bârladul frumos! (P)

Ana-Maria Vintilă, primarul care va face Bârladul frumos! (P)

0

Viceprimarul, Ana-Maria Vintilă, candidatul Alianței Dreapta Unită (formațiune care reunește USR, Forța Dreptei și PMP) pentru Primăria Bârlad, intră în această cursă pentru a le oferi bârlădenilor cea mai bună alternativă.

Realizările Anei-Maria Vintilă în mandatul său de viceprimar se pliază pe paletarul atribuțiilor care i-au fost conferite și sunt bine-cunoscute în comunitatea bârlădeană:

Campanii de screening pentru depistarea cancerului de col uterin și mamografii digitale

Program de sterilizări gratuite pentru câinii cu stăpân

Curățarea lacului Prodana

Dotarea cu module ecologice

Sticle REPET

Containere pentru colectarea de haine

Deschiderea curților școlilor pentru desfășurarea activităților sportive în afara orelor de program

Implementarea RABLA Local

Vinerea Verde

Târgul de servicii sociale pentru copii

Săptămâna Mobilității

Colectarea medicamentelor expirate

Defibrilatoare în spații publice

Ana-Maria Vintilă, viceprimarul municipiului Bârlad, alături de consilierii locali USR, a reușit să implementeze proiecte pentru binele orașului. De asemenea, a sprijinit și s-a implicat în implementarea tuturor programelor de investiții cu finanțare europeană, atât de benefice pentru bârlădeni.

Candidez la funcția de primar pentru a continua lucrurile bune începute și pentru a implementa proiecte noi în comunitate. Am spus la începutul mandatului meu că voi face mai multă administrație și mai puțină politică. Și asta am făcut.

Cred că oamenii sunt esența unei comunități puternice și pline de viață și am convingerea că orașul trebuie să fie al oamenilor, iar scopul meu a fost mereu să transform Bârladul într-o comunitate pentru toți. Sunt bârlădeancă și e timpul să folosesc tot ce am învățat în beneficiul orașului care m-a crescut și în care m-am împlinit ca om.

Planul meu este Bârladul plin de viață, modern și curat!

Pentru copii, un oraș frumos înseamnă locuri de joacă sigure, modernizate pe bune și adaptate nevoilor tuturor. Înseamnă și spații verzi bine îngrijite unde să exploreze și să învețe despre natură, dar și școli și terenuri de sport modernizate, bine echipate pentru a-și dezvolta potențialul.

Tinerii sunt atrași de un oraș plin de viață, cu oportunități de angajare și antreprenoriat, educație la standarde europene și posibilități de distracție cât mai variate.

Pentru părinții și bunicii noștri, un oraș frumos înseamnă servicii medicale de calitate și oportunități de socializare și recreere, sigure și adaptate nevoilor lor.

«Lucrurile realizate în mod corect» este motto-ul meu. Cheltuirea banilor publici în mod responsabil, din care rezultă proiecte bine realizate și durabile, reprezintă cea mai importantă prioritate.

Educația si sănătatea reprezintă priorități importante pentru noi toți.

Pe lângă proiectele începute, voi continua să îmbunătățesc infrastructura școlară. Revitalizarea școlilor prin crearea de spații noi, astfel încât elevii să învețe doar într-un schimb, va face posibilă implementarea Programului Școală după Școală.

Voi finaliza investițiile începute în infrastructura de sănătate și pe lângă dotările efectuate, voi echipa spitalul cu un nou aparat de mamografie digitala

Atât PNRR, cât și Programele Operaționale pentru perioada 2021–2027 sunt instrumente de finanțare care vor continua modernizarea Bârladului.

Concret, ce voi face? Iată câteva aspecte din planul meu:

Bârladul plin de viață:

Programe pentru tineret – conectarea tinerilor la orașul nostru prin consultarea continuă privind proiectele dedicate lor.

Hub de tineret (centru de tineret) – un spațiu special creat pentru a susține tinerii în diverse moduri, prin activități educative, recreative și sociale.

Programe de voluntariat pentru tineri și seniori.

Evenimente culturale și festivaluri locale.

Modernizarea tuturor locurilor de joacă.

Transformarea curților școlilor în spații multifuncționale.

Modernizarea Teatrului de Vară.

Modernizarea Grădinii ZOO prin reamenajarea zonelor existente.

Bârladul modern:

Parcări civilizate, care nu sufocă Bârladul. Vom face parcări supraterane, vom crea locuri noi de parcare și vom reglementa parcările publice și de reședință.

Modernizarea Pieței Sfântul Ilie. Vom realiza un complex care va oferi un cadru modern de comercializare pentru producători/comercianți.

Urbanism responsabil – Aplicăm regula de fier: „Întâi infrastructura, apoi construcțiile!”. Orice dezvoltare urbanistică a Bârladului va ține cont de situația existentă a infrastructurii stradale și a rețelelor edilitare. Fără haos în construcții. Vom intensifica activitatea din cadrul Poliției Locale, compartimentul Disciplina în construcții – care va avea obligația să se asigure că tot ce se construiește în Bârlad este legal și conform autorizației de construire.

Sprijinirea medicinei de familie prin identificarea de spații care pot fi utilizate pentru cabinetele medicale pentru viitorii medici de familie.

Construirea unui centru de asistență a vârstnicilor – azil de bătrâni.

Bugetare participativă – implementarea de către primărie a proiectelor propuse de cetățeni.

Bârladul curat:

Aplicația de sesizări – raportarea problemelor se va face mult mai ușor, iar cetățenii pot urmări online modul în care acestea au fost rezolvate.

Implementarea conceptului ”Vinerea Verde”, în fiecare zi de vineri, prin care vom încuraja utilizarea transportului în comun prin asigurarea utilizării gratuite a autobuzelor.

Amenajarea spațiilor dintre blocuri: alei, spații de recreere, zone verzi

Eficientizarea activităților de efectuare și menținere a curățeniei străzilor.

Aplicarea unui plan eficient de nivelare și balastare a străzilor încă neasfaltate pentru menținerea unui nivel minim de utilizare.

Modernizarea și dublarea numărului de puncte gospodărești.

Construirea unui centru cu aport voluntar, în special pentru deșeurile rezultate în urma lucrărilor de amenajare interioară din locuințele proprii.

Reabilitarea canalelor deschise care acum se află în faza de intabulare.

Pentru iubitorii de animale – înființarea unui parc pentru câini cu stăpân”

Votează Ana-Maria Vintilă pe 9 iunie! Votează candidații Alianței Dreapta Unită!

Material de propagandă electorală distribuit de SC Lucsim Connect SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”). CMF: 21240009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.