Acasă Administrație publică Andi Dumitrașc (PSD), cel mai tânăr membru al Consiliului Local Bârlad, și-a...

Andi Dumitrașc (PSD), cel mai tânăr membru al Consiliului Local Bârlad, și-a dat demisia din funcție. Iată cine îi va lua locul

0

de Simona MIHĂILĂ

Andi Dumitrașc, cel mai tânăr membru al Consiliului Local (CL) Bârlad, și-a dat demisia din funcție, vineri, 14 ianuarie.

El a decis să se retragă de la conducerea orașului pentru a evita situația de conflict de interese, după ce firma sa, Urban Proiect SA, a câștigat licitația pentru modernizarea și extinderea Grădiniței nr. 8 Bârlad (Licurici). Investiția va fi realizată cu fonduri europene și de la bugetul local.

Andi Dumitrașc a fost ales consilier local pe listele PSD, la alegerile din septembrie 2020, fiind unul dintre cei șase membri PSD care au intrat în CL Bârlad.

Locul său urmează a fi luat, potrivit listelor electorale, de Georgică Motrea, care a mai ocupat funcția de consilier municipal atât în legislatura trecută, cât și în cea anterioară, când s-a remarcat ca una dintre cele mai vocale prezențe din opoziție. Se pare, însă că Motrea nu mai este interesat de încă un mandat în CL, el fiind angajat consilier în cadrul Biroului de parlamentar al deputatului Adrian Solomon.

Motrea este urmat pe listă de Mircea Leonte, și el fost consilier municipal în perioada 2012 – 2016.

Duminică la sediul PSD va avea loc o ședință în cadrul căreia se va hotărî cine va ocupa locul rămas vacant.

Demisia lui Andi Dumitrașc este cea de a doua înregistrată în cadrul actualului CL. La sfârșitul lui decembrie 2021, Iulian Groza, ales pe listele PNL, a demisionat, după ce a fost numit secretarul comunei Puiești.

Anunț publicitar

Vând apartament cu 4 camere, decomandat, 2 bai, cu imbunatatiri, în Bârlad, Bulevardul Primăverii (zona CEC), etaj 4. Pret 60.000 euro. Tel. 0729261800

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.