Acasă Administrație publică Au început lucrările de construcție a unei noi creșe în municipiul Vaslui

Au început lucrările de construcție a unei noi creșe în municipiul Vaslui

0

Au început lucrările de construcție a noii creșe din municipiul Vaslui, miercuri, 10 martie fiind prima zi de lucru. Investiția este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și are o valoare de 7.019.816,11 lei.

Noua creșă va fi ridicată pe strada Dimitrie Bolintineanu, termenul de execuție a lucrărilor fiind de 15 luni. Clădirea va fi formată dintr-un singur nivel și urmează să-și deschidă ușile pentru 72 de copii.

Anterior, amplasamentul viitoarei creșe din municipiu a fost predat constructorului și dirigintelui de șantier în prezența reprezentantului Primăriei municipiului Vaslui, viceprimarul Lucian Braniște și a managerului de proiect, Bogdan Cristea.

”Cu convingerea că acest obiectiv de interes maxim pentru comunitate va fi finalizat în termenul propus și cu respectarea tuturor standardelor de calitate asumate, le urez succes constructorului și echipei de management de proiect. Deschiderea acestei creșe în anul viitor va fi un motiv de bucurie pentru zeci de părinți din municipiul nostru, ca și pentru noi, autoritatea publică locală”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.